Ledercoaching

Du ønsker et fortroligt rum, hvor du bliver klogere på dig selv idin rolle som leder og menneske.

Vi tager udgangspunkt i dine ressourcer og din bagage og arbejder derfra med de udfordringer og dilemmaer, du oplever. Du vil opleve at gå fra hver session med konkrete nye handlemuligheder, som du kan afprøve mellem sessionerne.

Hvis du er erfaren leder, får du nye perspektiver på dig selv, dine vaner og blinde pletter. Hvis du er ny leder, klæder vi dig på, så overgangen for dig og dine omgivelser bliver mere spændende end udfordrende.

TYPISKE EMNER:

  • Selvledelse, regulering af eget (og andres nervesystem), så du får adgang til din ro, dit fokus og dermed dit autentiske lederskab
  • Ledelse op, ned og til siden, med udgangspunkt i de muligheder og det flow der er, når konflikter og vanskelige samtaler ikke spænder ben
  • Ambitioner og passion: Hvad vil du med dig selv, dit liv og dit lederskab? Hvilke aftryk vil du sætte? Og hvordan?

Priser
5 samtaler kr. 16.500 eks. moms
10 samtaler kr. 29.500 eks. moms

”Uvurderligt at lære mine styrker og svagheder som leder bedre at kende. Den indsigt og viden om ledelses mange facetter og tilgange til mig som menneske, som jeg mødte hos WOHA, er helt enestående.”

Dina Celia Madsen, Områdechef, Eva

”Inspirerende, udfordrende og udviklende. Jeg er blevet mere inkluderende, åben og positiv. Det har kort sagt sat store spor i mit liv.”

 Morten M. K. Sørensen, Seniorprojektleder, Niras