Udvikling af velfungerende lederteams

Vi udvikler ledergrupper til velfungerende lederteams. Et lederteam der udnytter teamets samlede kompetencer og forskelligheder bedst muligt.

Vi reducerer det spild af effektivitet, som mange lederteams kender, når energien går på magtkampe og positioneringer, pleje af egne interesser, uklar kommunikation og manglende engagement i de fælles overordnede mål.

Vi opbygger en tydelig ramme, hvor den gensidige sparring og udvikling af lederteamet kan finde sted på en professionel, fortrolig og tillidsskabende måde.

Der er fokus på den enkeltes bidrag til teamet, på gruppens indre dynamik og på at få mest mulig effekt og synergi ud af teamets mange forskellige personligheder og faglige erfaringer.

Forløbet:

Forløbet skræddersyes efter aftale. Et forløb strækker sig typisk fra 3 – 12 måneder. Vi arbejder med ledergruppens konkrete opgaver og mål. Vi følger ledergruppen på arbejde, og træner gruppen samlet og individuelt, giver feedback og ny inspiration til konkrete ændringer i ledergruppens arbejde – både internt i gruppen og i ledergruppens arbejde udadtil.

“WOHA er en seriøs samarbejdspartner med høj etik i opgaveløsningen og høj faglig kompetence. Altid 100% faglig kompetent og nærværende respons”.

Susanne Juul Jarlov, Personalechef Fødevarestyrelsen